Göteborg

Göteborg

Göteborg

”Sveriges näst största stad”, ”Sveriges framsida”, ”Lilla London”, Gôtet, kär stad har många namn. För oss är Göteborg hemma. Här finns Västerstadens huvudkontor och många av våra förvaltningsområden. Vår nästan 400 år gamla stad har många vackra och spännande bostadsområden och vi finns representerade i nästan alla. Nedan följer en presentation av de områden som vi finns och verkar i. För att se vad som finns ledigt för uthyrning i Göteborg, hänvisar vi till Boplats där våra annonser läggs ut. För mer information om Göteborg besök gärna någon av följande hemsidor

www.goteborg.se

www.goteborg.com

www.gu.se

www.chalmers.se

 

Hisingen

Centralt belägen med närhet till både hav och natur. Så kan man sammanfatta ett boende på Sveriges till ytan fjärde största ö. Satsningarna har varit omfattande från fastighetsägare och kommun de senaste åren. Här kan Västerstaden erbjuda allt från vanliga lägenheter till studentlyor nära Chalmers och Lindholmen.

Håll utkik på Boplats efter Lundbygatan, Temperaturgatan, Lufttrycksgatan, Bautastensgatan, Lammelyckan, Västanvindsgatan, Solstrålegatan eller Madängsgatan.

Centrala stan

Dom äldre delarna av Göteborgs stad ligger i centrum. Här finns attraktiva bostäder för den som tycker om uteliv och att ha ”nära till allt”. Vi kan erbjuda riktiga guldkorn vid Avenyn och i Johanneberg och nyproduktioner vid Stampen och i Vasastan. Hyresgäster som flyttar hit, tenderar att stanna kvar men håll utkik på Boplats – plötsligt händer det!

Kommersiella fastigheter

Förutom bostadshus, ingår även kommersiella fastigheter i vår förvaltning. Vi kan erbjuda en lösning för ert företag på flera orter, allt från butiker och restauranger till kontor och industrilokaler.  Välkomna att kontakta oss för att hitta lokalen som passar just ert företag.