Vi söker fastighetsekonomer

Vi söker fastighetsekonomer

Vi söker en kvalificerad fastighetsekonom till Västerstaden

 Förvaltnings AB Västerstaden är ett fastighetsföretag med huvudkontor i Göteborg. Företaget förvaltar hyresfastigheter, bostadsrätter och kommersiella fastigheter till ett värde av ca 3 miljarder kronor med en sammanlagd yta på ca 250 000 kvadratmeter. Uppdragsgivare är privatpersoner, kommanditbolag, aktiebolag, handelsbolag och föreningar. Förutom total förvaltning ombesörjer Västerstaden även byggledning och konsultationer vid om- och nybyggnation. Till Västerstadens huvudkontor i centrala Göteborg söker vi nu en kvalificerad fastighetsekonom.

 Arbetsbeskrivning
Som fastighetsekonom på Västerstaden arbetar du med löpande redovisning, inbetalningar samt månatliga avstämningar i bolag som ingår i Västerstadens förvaltning. I arbetsuppgifterna ingår också att göra bokslut på månads- kvartals- och årsbasis. Du kommer även att arbeta med enklare deklarationer samt ha ansvar för en del av företagets leverantörsreskontra

Rollen som ekonomiassistent på Västerstaden är bred och innefattar varierande arbetsuppgifter inom ekonomi och allmänna kontorsgöromål. Du kommer i arbetet att ha mycket kontakt med såväl kunder som hyresgäster.

 
Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av redovisning och ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Du har erfarenhet av självständigt arbete med bokföring, avstämningar, rapportering, boksluts- och deklarationsarbete samt årsredovisning. Har du erfarenhet av redovisning inom fastighetsbranschen eller tidigare arbetat på en redovisningsbyrå är detta meriterande.

Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande och har ett gott siffersinne. Du är prestigelös och flexibel samt beredd att hjälpa till där det behövs. Vidare är du självgående samt har god samarbetsförmåga. Arbetsuppgifterna förutsätter att du behärskar Office-paketet samt att arbeta i affärssystem.

 
Kontaktperson
Du söker tjänsten via Manpowwers hemsida, www.manpower.se. Urval kommer att ske löpande så du är varmt välkommen med din ansökan så fort som möjligt. Vid frågor om tjänsten mejlar du jte@manpower.se. Ansvarig rekryteringskonsult för tjänsten: Jessica Petersson.